Diari digital d'Andorra Bondia
El titular de Finances i portaveu del Govern, César Marquina, en la compareixença posterior al consell de ministres d'avui.
El titular de Finances i portaveu del Govern, César Marquina, en la compareixença posterior al consell de ministres d'avui.

Marquina insisteix que “no s’ha amagat cap informació sobre l’heliport”


Escrit per: 
M.S./ Foto: Govern d'Andorra

El ministre de Finances i portaveu del Govern, César Marquina, ha insistit avui que l’executiu “no ha amagat cap informació sobre l’heliport” tot i que en cap moment va comunicar que n’havia acordat l’adjudicació el 16 de novembre passat. En aquest sentit, Marquina ha destacat que “una adjudicació no implica la seva publicació immediata” i ha recordat que el plec de bases del concurs ja preveia diferents fases, com ara la constitució de l’UTE adjudicatària, si és el cas, i també la negociació del contracte, dos aspectes que “no sempre són senzills”. 

Així mateix, el ministre portaveu, que ha assegurat que el projecte s’ha “fet de la forma més diligent possible”, ha destacat que des del Govern s’ha respost totes aquelles qüestions que s’han plantejat sobre l’heliport des dels grups parlamentaris, i que si no es va dir res de l’adjudicació és perquè “no es va demanar en cap cas per l’estat del projecte”.

Marquina
heliport

Compartir via

Comentaris: 3

Comentaris

Deu ser una feina esgotadora amagar informació constament...
Totalment d'acord, "feina esgotadora" però que a la llarga els donarà molts fruits des d'un punt de vista neuronal. Perquè aquests excercicis de justificar l'injustificable requereixen certa gimanàstica mental, i tot això que se n'enduran alguns del team DA. L'agilitat mental i la creativital per elaborar discursos convincents, de certa qualité, haurien de ser requisits sine qua non per ser cap de Govern, el gran Jaume Bartumeu en això era i és un mestre, mai va despatxar ningú amb frases de l'estil: "això ara no toca" o "vostè senyor López, molt criticar i no dona cap alternativa" o "tindrem en compte les propostes [sobre l'habitatge] però hem de ser molt curosos [és a dir, que aneu proposant que farem el que voldrem ]", i etc. nivell pataleta.
Quin us agrada més? el "Joveré" si pago los impuestos o el Cesar "que estas "Marquinando"?

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte