Diari digital d'Andorra Bondia
Marsol i el seu equip en la reunió de poble.
Marsol i el seu equip en la reunió de poble.

Marsol demana un nou vot de confiança per seguir transformant la parròquia


Escrit per: 
Redacció / Demòcrates

Conxita Marsol, cap de la candidatura d’‘En Comú per Andorra la Vella’, ha demanat als electors que li donin un nou vot de confiança per continuar transformant la capital en una ciutat molt més amable i atractiva per a les persones. Marsol ha garantit que continuarà treballant amb la mateixa intensitat que els primers quatre anys i que la candidatura tirarà endavant múltiples projectes per millorar tots els barris d’Andorra la Vella i també de Santa Coloma. 

‘En Comú per Andorra la Vella’ ha celebrat la reunió de poble al Teatre Comunal per tancar la campanya. Marsol s’ha mostrat molt orgullosa de l’equip que l’acompanya, que “és una barreja d’experiència i joventut”. La cap de llista ha recordat que s’han incorporat noves sensibilitats polítiques per enriquir i aportar més idees dins d’un “conjunt de persones que ens estimem la parròquia i que volem treballar per a ella”. 

Per la seva part, l’aspirant a cònsol menor, David Astrié, ha destacat la feina feta en el mandat que ara finalitza, perquè “ens vam trobar una parròquia, trista, fosca, gairebé lúgubre, i li hem donat vida i color amb un conjunt de projectes que han transformat Andorra la Vella i l’han posat allà on es mereix, amb l’orgull de ser la capital”. 

política
andorra la vella

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Els andorrans i andorranes, sempre seguin amb molta atenció els resultats electorals i la jornada en general, aquest any, es trova a faltar una cobertura informativa d'ATV, de tota la jornada, tal com es feia fa uns anys, en directe a partir de les 9h00 del mati i no a partir de les 17h00 com aquest any.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte