Diari digital d'Andorra Bondia
Furgonetes frigorífiques al costat de diferents terrasses tallant el pas als vianants.
Furgonetes frigorífiques al costat de diferents terrasses tallant el pas als vianants.

Marsol es compromet a arreglar el carrer de l'Aigüeta si torna a ser cònsol


Escrit per: 
Agències

L'actual estat del carrer de l'Aigüeta d'Andorra la Vella no ha passat desapercebut per a Conxita Marsol, actual cònsol major de la capital del país. Ella mateixa, com va reconèixer el passat diumenge, es va acostar la setmana passada per comprovar 'in situ' el seu estat. Marsol va indicar que "sóc molt conscient que aquell paviment no ha acabat d'anar bé. Està en molt mal estat".

El departament d'obres del comú d'Andorra la Vella ha fet treballs provisionals però la cònsol major va explicar que "hem mirat de fer alguna petita actuació provisional però ara no era el moment per gastar diners quan l'any vinent el que volem fer és donar-li un tractament per unificar-lo amb l'avinguda Meritxell i fins i tot per arribar fins a l'icloud". Marsol va afegir que "sabem que aquest carrer no està en bones condicions però no ens podem permetre gastar dues vegades diners en el mateix tram". La possibilitat de mirar de solucionar el problema en l'actualitat està descartat perquè segons Marsol "ara no es pot fer el tractament perquè no està pressupostat però de cara a l'any vinent, si jo puc, és un dels espais on treballarem".

Un dels problemes que pot comportar la reconversió per a vianants del carrer de l'aigüeta són els aparcaments que tenen tant MoraBanc com l'Hotel Les Fonts, en aquest sentit Marsol no va donar-li importància, ja que "de la mateixa manera que hem fet en el carrer Babot Camp, l'accés de vehicles a l'aparcament de MoraBanc o a l'hotel Les Fonts no ha de ser cap problema, ja que se li dóna accés i autorització i ja està".

Un altre dels problemes que ha detectat el comú en el carrer de l'aigüeta és l'aparcament de vehicles i motocicletes en els diferents espais. En aquest sentit Marsol  va sortir al pas dient: "Farem que el departament de circulació torni a incidir en aquesta zona perquè és molt pròxima a l'avinguda Meritxell, molt còmoda per als usuaris d'aquest sector, una de les zones més massificades de la parròquia d'Andorra la Vella i som conscients i hem d'anar treballant". Respecte a la circulació, la cònsol major va explicar que "a poc a poc s'ha d'anar mentalitzant, informant i si s'ha d'acabar sancionant, ja es farà, però ho estem intentant regular més per així deixar un carrer de l'Aigüeta ben agradable".

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte