Diari digital d'Andorra Bondia
Marsol i la resta de candidats en un acte a la casa pairal que va tenir lloc ahir.
Marsol i la resta de candidats en un acte a la casa pairal que va tenir lloc ahir.

Marsol promet un bus específic per als usuaris de la Tarja magna


Escrit per: 
M. S. C.

La candidata a cònsol major d’En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol, va anunciar ahir en un acte amb els usuaris de la casa pairal que en cas de guanyar les eleccions establirà un bus exclusiu per als usuaris de la Tarja Magna per tal que la gent gran es pugui desplaçar a fer les activitats. Marsol va explicar que la decisió es prendrà després de rebre queixes d’aquest col·lectiu amb relació al nou servei de bus comunal. El problema és que la gent gran troba aquest transport massa massificat i el fet que només tingui una porta el fa poc accessible.

És per aquest motiu que la candidata va demanar tres mesos per poder convocar un concurs per disposar d’aquest nou bus que tindria dues portes, un recorregut adaptat a les necessitats dels viatgers, i circularia en un horari determinat. Marsol va remarcar que, tot i així, els usuaris de la Tarja Magna podran seguir utilitzant el bus comunal. La candidata també va afirmar que En Comú per Andorra la Vella seguirà col·laborant en l’organització d’activitats per als jubilats, l’aula magna i subvencionant la meitat del viatge que realitzen. A més va indicar que mantindran el preu dels àpats del Calones i que aquest servei seguirà sent explotat “al cent per cent” pel Comú. Quant a l’habitatge, la candidatura preveu accions per facilitar-ne l’accés a tota la població però no projecta ampliar els pisos de Cal Calones.

Preguntada pel públic sobre el telefèric del Carroi, Marsol va reiterar que el projecte serà a cost zero per al Comú, que tindrà poc impacte perquè només tindrà dues cabines i que s’oferirà a les empreses l’opció d’obrir-ho a subscripció popular.

Per altra banda, el candidat a cònsol menor, David Astrié, va anunciar a la seu de l’associació Trás-os-montes e Alto Douro que En Comú per Andorra la Vella preveu habilitar un local perquè les associacions culturals es puguin trobar entre elles i on puguin realitzar les seves activitats. “La riquesa i la construcció d’una societat cohesionada ve de la relació entre diferents cultures. Que puguin sortir sinergies i projectes que puguin donar a conèixer aquesta diversitat”, va dir. També va anunciar un increment de les subvencions a les entitats.

marsol
bus
usuaris
Tarja Magna
andorra la vella
DA
En Comú

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte