Diari digital d'Andorra Bondia
Marsol vol dialogar amb Sant Julià per resoldre el conflicte dels límits parroquials
Marsol vol dialogar amb Sant Julià per resoldre el conflicte dels límits parroquials

Marsol vol dialogar amb Sant Julià per resoldre el conflicte dels límits parroquials


Escrit per: 
Agències/Foto: M.T.

Conxita Marsol no entén com pot ser que hi hagi dubtes sobre els límits d'una part de la Margineda en la qual hi ha una vintena d'habitatges "quan ningú mai ho ha qüestionat". Ha respost així a la decisió del Tribunal Constitucional de desestimar el recurs del Comú sobre aquest conflicte, de manera que els dubtes sobre els límits amb Sant Julià, tal com assenyala una sentència del Tribunal Superior, s'hauran de discutir per la via civil. Marsol ha reconegut que l'error va ser del Comú de la capital l'any 2006, quan no va fer cap recurs contra el POUP de Sant Julià, en el qual es preveia el desenvolupament d'un polígon industrial en aquesta zona. 

Marsol ha dit que tot plegat "és molt trist" i no entén perquè "un tribunal no pot veure que aquesta part de la Margineda és Andorra la Vella", tenint en compte que els habitants d'aquesta vintena de xalets són nascuts a Andorra la Vella, hi voten i hi paguen els impostos. "Si parléssim d'una zona de muntanya, ho podria entendre, però en zona urbana no hi ha hagut mai discussió", ha afegit, tenint en compte que és el comú de la capital qui presta els serveis en aquesta zona "i ningú ha dit mai res". 

La cònsol major ha informat que la setmana vinent la majoria comunal mantindrà una reunió sobre aquesta qüestió per decidir els passos a seguir. En aquest sentit, ha dit que "si ho hem de defensar per la via civil ho defensarem", però ha avançat que "potser és el moment d'iniciar converses amb el Comú de Sant Julià", perquè "crec que ells també tenen molt clar que allò és Andorra la Vella". Així, Marsol s'ha mostrat convençuda que podran reconduir-ho "perquè tots som persones i amb el comú de Sant Julià podem parlar-ho i trobar solucions".

marsol
Sant Julià
conflicte
límits
parroquials
dialogar

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte