Diari digital d'Andorra Bondia
Conxita Marsol amb David Astrié i Adrià Espineta a la minideixalleria del Parc Central.
Conxita Marsol amb David Astrié i Adrià Espineta a la minideixalleria del Parc Central.

Marsol vol l’edifici multifuncional i proposa pagar-ne una part


Escrit per: 
Agències / Foto: M.F.

En Comú per Andorra la Vella vol que es tiri endavant un espai multifuncional per encabir-hi espectacles, fires o d’altres activitats, i per aquesta raó, si tornen a governar es comprometen a cedir al Govern un terreny perquè hi ubiqui la infraestructura. Així ho va explicar la candidata a cònsol major, Conxita Marsol, que va afegir que fins i tot podrien “anar més enllà” i implicar-se econòmicament perquè aquest espai es materialitzi, tot i que l’esforç “més important” l’ha de fer l’executiu. “Com a país turístic, necessitem el multifuncional, no podem continuar amb la precarietat d’haver d’utilitzar aparcaments”, va dir Marsol, i va defensar que l’espai ha d’anar a la capital “com a centre d’activitats del país”. 
La candidata va explicar que el Comú pot posar a l’abast del Govern “dues o tres opcions” de terrenys (el que hi ha tot just al davant del Govern, un a la Margineda i un a la zona de Fener Bulevard). Marsol va manifestar que estan disposats a parlar de qualsevol d’aquestes opcions sense cap “preferència”. Així, va dir que si s’opta pel terreny que hi ha davant del Govern seria “un lloc molt atractiu” perquè és cèntric per arribar-hi a peu i perquè al voltant hi ha 2.000 places d’aparcament. El de la Margineda, on el Comú disposa d’un terreny de 8.000 metres quadrats, també seria interessant, va dir, per “desenvolupar aquella zona”. Si per construir el multifuncional s’optés pel terreny de davant del Govern, Marsol va afirmar que seria possible encabir-hi també l’estació de sortida del telefèric al Carroi. Si no es fes aquest multifuncional en aquest punt, va afegir, la voluntat d’En Comú és tirar endavant “de seguida” l’ampliació del vial Doctor Vilanova, per potenciar “una de les entrades a la parròquia” afavorint l’arribada de visitants a la part alta de Meritxell i el centre històric.
D’altra banda, el candidat a cònsol menor de la formació, David Astrié, va destacar que la voluntat és fer minidexalleries a gairebé tots els aparcaments de la parròquia. També va explicar que la intenció és que, a banda dels aparcaments, cada barri pugui disposar d’una d’aquestes deixalleries per tenir-los “tots coberts”.

marsol
vol
l’edifici multifuncional
proposa
pagar-ne
part

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte