Diari digital d'Andorra Bondia
Esquiadors al sector del Pas de la Casa, l'hivern passat.
Esquiadors al sector del Pas de la Casa, l'hivern passat.

Martí confirma una reunió a tres bandes per Grandvalira, però sense acords


Escrit per: 
Agències

El cap de Govern, Toni Martí, va confirmar aquest dissabte durant el Dia de Meritxell que aquest estiu hi ha hagut una reunió entre "tots els actors" que representen la marca Grandvalira, i el propi Govern. Així mateix, va avançar que "n'hi haurà més". De moment, però, en aquestes trobades no hi ha hagut acostament entre Ensisa i Saetde per arribar a un acord per salvar la marca.

"Com a mínim estem parlant", va plantejar Martí. El cònsol de Canillo, Josep Mandicó, va confirmar aquesta reunió però va advertir que, "ara per ara, no hem avançat massa". Mandicó també va opinar que és normal que Saetde faci inversions per millorar les seves instal·lacions com les recentment anunciades, tot i que en el context actual "es pot interpretar de moltes formes".

Un dels objectius que es va marcar aquest estiu el cap de Govern, Toni Martí, era reunir les dues parts implicades amb Grandvalira per mirar d'acostar posicions i frenar el trencament de la marca, previst per finals de l'any vinent. Ho ha aconseguit a mitges. Tal com va confirmar dissabte durant el Dia de Meritxell, hi ha hagut trobada a tres bandes, és a dir, entre Ensisa, Saetde i el propi Govern. "I n'hi haurà una altra". Però tot i les trobades, de moment no s'ha assolit cap acord al respecte. "El que sí que puc dir és que com a mínim estem parlant tots els actors" i parlar "és positiu", es va consolar.

El cap de Govern es va mostrar confiat que se seguirà avançant i va tornar a defensar que una marca "tan consolidada com Grandvalira" s'ha de preservar, motiu pel qual mantindrà el seu objectiu d'acostar posicions.

Per la seva part, el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, va confirmar les trobades i, en la línia de Martí, va dir que per la seva part "farem tots els esforços perquè això es mantingui". Això sí, "ara per ara no hem avançat massa", va reconèixer.

Pel que fa a les recents inversions anunciades per Saetde a la zona de Bordes d'Envalira, amb nou accés, ginys i allargament de pistes, el cònsol va considerar que és normal que la societat liderada per Joan Viladomat faci nous projectes, de la mateixa manera que ho està fent Ensisa. De fet, és el que "s'ha fet els últims 20 anys", va opinar, tot i que en l'actualitat "la situació es pot interpretar de moltes formes". Sempre que es faci en benefici dels esquiadors ho veu com a positiu.

Andorra
martí
Meritxell
Saetde
Grandvalira
Mandicó
Viladomat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte