Diari digital d'Andorra Bondia

Martí creu que el més lògic seria un únic debat nacional durant la segona setmana de campanya


Escrit per: 
Agències / Foto: M. T.


El candidat de Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, durant la sessió fotogràfica que ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça del Poble d'Andorra la Vella, ha dit que el més lògic seria que Andorra Televisió fes un únic debat nacional durant la segona setmana de campanya.

Martí ha defensat les crítiques fetes per les formacions que només presenten llista nacional, i ha dit que 'no acceptarem un debat que menyspreï ApC i els Verds'. D'altra banda, el cap de llista de DA ha anunciat que aquest cap de setmana enllestiran el programa electoral, i que una de les seves prioritats serà el diàleg amb la societat civil.
Els membres de la llista nacional de Demòcrates per Andorra han anat desfilant aquest dissabte al matí per la plaça del Poble d'Andorra la Vella per tal de fer-se les fotografies per a la imatge de la campanya. En aquest context, Martí ha aprofitat per explicar el posicionament de la formació respecte a la polèmica sorgida arran de la data del debat televisiu.
Martí considera que el més lògic i democràtic és que es faci un sol debat, però al final de la campanya, quan 'haurem vist com ha anat i les propostes d'uns i altres'. En aquest sentit, troba legítim que Andorra pel Canvi i els Verds hagin mostrat el seu desacord perquè s'han de respectar les candidatures que no tenen representació parroquial i perquè la fórmula sigui equitativa.
D'altra banda, Demòcrates per Andorra enllestirà durant aquest cap de setmana el programa electoral. Martí ha dit que 'contràriament al que es diu, nosaltres tenim un programa i ho demostrarem', i compta amb unes 'idees molt clares que s'ajusten a la realitat d'Andorra'. Una d'elles és l'encaix amb Europa i la manera d'arribar-hi que, segons el candidat, ha de passar per dialogar amb la societat civil.
Precisament Martí ha volgut destacar la virtud que té Andorra per ser un país petit que permet estar en contacte amb els ciutadans d'una manera molt directa. Aquesta ha dit que és la seva manera de fer política i que no canviarà, i que a banda d'estudiar dossiers, s'ha de 'baixar al carrer i escoltar el poble'.
Finalment, pel que fa a la relació amb la candidatura d'Unió Laurediana, Toni Martí ha assegurat que els seus adversaris no són UL sinó les llistes del Partit Socialdemòcrata, tot i que la seva prioritat és centrar-se amb les sis llistes parroquials de DA i la nacional.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Toni Marti amaga la seva incompetència darrera APC i Verds, no vol debatre només vol assistir sense intervenir, demostra que no té cap programa, està improvisant.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte