Diari digital d'Andorra Bondia

Martí creu que el nombre d'aturats continuarà augmentant


Escrit per: 
Agències

El cap de Govern, Antoni Martí, no descarta que el nombre d'aturats continuï augmentant. Així ho ha manifestat aquest divendres en el decurs d'una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA en el que ha reconegut que l'estadística sobre ocupació, 'és la pitjor xifra' a la que s'ha d'enfrontar.

Martí ha recordat que molts dels inscrits al Servei d'Ocupació provenen del sector de la construcció i per això ha valorat positivament les modificacions previstes en la Llei del sòl, com ara que els comuns puguin condonar o reduir el percentatge actual de cessió obligatòria quan es vol construir en sòl urbà consolidat, durant un termini temporal de sis a vuit mesos. Amb aquesta mesura, Martí creu que no es faran 'grans obres' però sí alguns xalets que podran generar uns 200 o 300 llocs de treball.

El cap de Govern s'ha mostrat preocupat pel fet que el Servei d'Ocupació ja superi el miler d'inscrits i ha alertat que probablement aquesta xifra augmentarà. Malgrat tot, Martí ha reconegut que el nombre d'aturats al país es manté en índexs relativament baixos comparats amb els països veïns, tot i ser conscient que això també es deu al fet que molta gent marxa del país quan es queda sense feina.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte