Diari digital d'Andorra Bondia
Martí va fer aquestes declaracions ahir en el marc de les jornades francoandorranes.
Martí va fer aquestes declaracions ahir en el marc de les jornades francoandorranes.

Martí critica el “no a tot” de l’oposició sense “cap alternativa”


Escrit per: 
P.G. / Foto: SFGA

El cap del Govern, Antoni Martí, va criticar ahir els grups de l’oposició, sobretot del PS i de Liberals d’Andorra, que ja han anunciat que presentaran esmenes a la totalitat de la llei de la funció pública i, almenys els socialdemòcrates, a la llei de transferències. Martí va manifestar que aquesta posició del “gairebé no a tot” s’entén perquè estem en l’últim any de la legislatura. Tot i això, el cap de  Govern critica que no tinguin cap proposta alternativa.

Martí va ser especialment crític amb Jordi Gallardo, president de Liberals d’Andorra, en el sentit que va recordar que li va oferir a ell, “però també a tota l’oposició, un debat monogràfic sobre la funció pública per veure quins són els models alternatius que ells presentaven. No s’ha volgut fer aquest debat, el que es vol fer és una esmena a la totalitat per dir que el nostre projecte és un mal projecte, però temps al temps”, va manifestar. 

Segons el cap del Govern, el projecte de llei de la funció pública és un projecte “molt equilibrat”. Martí va manifestar que podia entendre que els funcionaris se sentissin molestos, “però aquest Govern ha de prendre decisions”, va remarcar. La reforma de la Funció Pública és, a parer de Martí, una decisió “de modernització de l’Administració andorrana, de donar més possibilitats de promoció i de mobilitat”. 

Pel que fa a la llei de transferències, el cap del Govern va fer una crida dirigida a Gallardo, i  va recordar que va ser el president de Liberals “qui va tancar la llei de transferències i serà coherent en el que va dir a porta tancada, i entenc que no voldrà fer política de galeria fora del que es va dir quan ell donava suport clarament a aquesta llei”, va alertar Martí. 

El cap del Govern va insistir que són els grups de l’oposició els que ja estan jugant al joc electoralista i que el Govern que ell presideix continua treballant. En aquest sentit, Martí va dir  que totes dues lleis, tant la reforma de la Funció Pública com la de les transferències amb els comuns, són lleis “equilibrades i van en benefici de la societat andorrana, independentment de càlculs electoralistes”. 

martí
oposició
alternativa
Funció Pública

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte