Diari digital d'Andorra Bondia
El cap de Govern, Antoni Martí.
El cap de Govern, Antoni Martí.

Martí diu que Descarrega seguirà al capdavant de Funció Pública


Escrit per: 
Agències/Foto: Jonathan Gil

Després de la carta dels sindicats de l’Administració general demanant la “destitució immediata” de la ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, el cap de Govern, Antoni Martí, va assegurar ahir que Eva Descarrega continuarà al seu lloc de treball i que, per tant, no se la destituirà. I no només seguirà al capdavant de la cartera de Funció Pública i Reforma de l’Administració, va afegir Martí, sinó que, a més, treballarà per donar compliment al “compromís” que va contraure amb els representants dels treballadors públics de tirar endavant “moltes millores” a la llei de la funció pública i també de consensuar amb ells els reglaments que se’n derivaran. 
D’altra banda, i en manifestacions a RTVA, el cap de Govern es va pronunciar també sobre la demanda que estan preparant la plataforma sindical contra l’executiu pel fet que ja en les nòmines d’aquest mes s’hagués descomptat els dos dies de vaga als treballadors públics que van exercir aquest dret reconegut en la Constitució.
En aquest sentit, Martí va destacar que tota “prestació mereix un salari” i que si aquesta no s’ha donat no hi ha lloc a que hi hagi “salari”. I va insistir en el fet que això és així al Principat i també en altres països.
Per la seva part, el titular d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, va destacar el “suport” de la resta de ministres a Descarrega.

martí
descàrrega
capdavant
Funció Pública
seguirà
diu

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte