Diari digital d'Andorra Bondia

Martí diu que està 'a disposició del que faci falta' però que no té 'obsessió per ser cap de Govern'


Escrit per: 
Agències

El cònsol major d'Escaldes-Engordany, Antoni Martí, ha manifestat que està a disposició del que 'faci falta' en referència a la possibilitat d'encapçalar la llista de la nova plataforma política.

Martí ha fet aquestes declaracions al programa d'Anar per Casa d'ADRàdio, on ha volgut deixar clar que, tot i la seva predisposició, ell continua sent cònsol escaldenc i no l'obsessiona 'ser cap de Govern'. Martí ha reiterat que està en disposició per 'ser útil' a un projecte 'que penso que és positiu per Andorra'. I pel que fa al nom que encapçalarà la llista, Martí no ha volgut avançar de qui es podria tractar.
El paper d'Antoni Martí dins de la nova plataforma política encara no està clar. O almenys així es desprèn de les seves declaracions en una entrevista radiofònica, on ha mostrat la seva predisposició pel que 'faci falta', reiterant, però, que qualsevol altre dels integrants de la nova formació és prou vàlid per encapçalar el projecte. L'encara cònsol d'Escaldes-Engordany creu que el més important és el projecte polític per treure Andorra de la crisi, i per això considera que cal parlar amb la ciutadania real, una ciutadania 'que no s'acaba amb els clans d'alguns que sempre hem fet política', ja que la realitat actual del Principat presenta 'dificultats diverses'.

Publicació al BOPA del decret de dissolució i convocatòria d'eleccions
El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra ha publicat aquest dimecres el decret de dissolució del Consell General i la convocatòria d'eleccions pel proper 3 d'abril. Així mateix, fixa l'inici de la campanya electoral pel 20 de març a les nou del matí i la finalització del període l'1 d'abril a les dotze de la nit. El decret ha estat signat pels coprínceps.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte