Diari digital d'Andorra Bondia
 Martí diu que la justícia ha d'actuar amb llibertat i que la situació de Gil i Torrentallé li "sap greu"  Martí diu que la justícia ha d'actuar amb llibertat i que la situació de Gil i Torrentallé li "sap greu"
Martí diu que la justícia ha d'actuar amb llibertat i que la situació de Gil i Torrentallé li "sap greu" Martí diu que la justícia ha d'actuar amb llibertat i que la situació de Gil i Torrentallé li "sap greu"

Martí diu que la justícia ha d'actuar amb llibertat i que la situació de Gil i Torrentallé li "sap greu"


Escrit per: 
Agències

El cap de Govern, Toni Martí, ha destacat, sobre la detenció dels excònsols de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil i Manel Torrentallé, que “Andorra és un estat de dret” i que la justícia “ha de fer la seva feina” i que el paper dels polítics ha de ser fer que pugui actuar “amb llibertat”. Ha recordat que es tracta d’un procés judicialtitzat i que més enllà d’aquesta constatació seria “poc prudent” per part seva “fer més declaracions”. 

Així ho ha posat en relleu en declaracions a Andorra Televisió a Vitòria, on s’ha desplaçat per veure el partit de la Copa del Rei entre el MoraBanc i el Reial Madrid. Ha afegit que ell ha fet política amb Gil i Torrentallé i que li “sap greu” el que està passant i que de fet, a Gil la coneix des de fa anys i que no li desitja “cap mal”, tot i que la justícia ha de fer la seva feina. “Si les coses s’han fet malament, que no soc ningú per jutjar-lo, doncs tot el pes de la llei ha de caure”. 

martí
Gil
Torrantallé
justícia
greu
llibertat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte