Diari digital d'Andorra Bondia

Martí proposa l’exempció d’impostos per als comerços


Escrit per: 
M. F.

El candidat a cap de Govern per Demòcrates per Andorra (DA), Antoni Martí, va proposar, en el marc del dinar organitzat pel Club de Marketing, que els nous establiments estiguin exempts dels impostos comunals els sis primers mesos de la seva obertura.

Aquesta és, de fet, una de les mesures de reactivació que preveu DA, ja que Martí va insistir que d’aquesta manera es podrien ocupar els locals que ara estan buits.
Una altra de les propostes és que el pagament de la cessió del 15% marcada per la Llei del sòl es pugui fraccionar, i per això proposen una modificació d’aquest text. Aquestes són dues de les línies que es marca Demòcrates per Andorra, i en aquest sentit Martí destaca que per tirar-les endavant és necessària l’estreta col·laboració amb les corporacions comunals que han exposat al llarg d’aquests dies de precampanya.
Davant la situació econòmica que viu el país, el candidat explica que cal “una política de rigor” perquè els escassos recursos amb què compta l’administració puguin anar dedicats “al teixit productiu”. “La societat andorrana està preocupada i desencantada”, va concloure, i per això va reiterar que el que la formació proposa és un projecte “equilibrat, de sentit comú”. En aquest sentit  va fer una crida a un treball conjunt de tota la societat i també va exposar que el pacte d’Estat per a determinades qüestions no ha de ser només amb les altres formacions, sinó també amb la ciutadania.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

aixó es el "chocolate del loro" aquesta proposta que no servirà per rès. i per qué no revaixar els impostos als autónoms? i per qué no rebaixar els impostos als hotelers?....DA ja comence amb les barbaritats electorals.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte