Diari digital d'Andorra Bondia

Martí sorprèn en demanar “cap fred per si cal rectificar”


Escrit per: 
Agències / Foto: N. M.

Encara no vint-i-quatre hores després de tallar un tram de l’avinguda Carlemany al trànsit rodat, el cap de Govern, Antoni Martí, va sorprendre ahir en demanar als cònsols d’Escaldes-Engordany “tenir el cap fred” si han de rectificar l’aposta de la zona per a vianants de l’avinguda Carlemany, “perquè si no la poden tancar tot l’any, doncs com a mínim que es tanqui unes hores”.

No obstant, Martí, que no té per costum entrar a valorar les decisions que prenen els mandataris parroquials, espera que el tancament sigui beneficiós per a tots, “tant per als que hi estan a favor com per als que hi estan en contra”, i va assegurar que no creu que hi hagi cap cònsol que prengui decisions en contra dels seus ciutadans.
El cap de Govern va afegir que “som en un moment que es critica tot” i va assegurar saber que “els cònsols d’Escaldes-Engordany han tingut una gran pressió”. Tot i això, Martí va destacar que “tant la cònsol major com el cònsol menor ho fan amb la voluntat que això sigui beneficiós per a la parròquia”. A més, va recordar que “van dir que si al final no funcionava rectificarien”.
“No penso que hi hagi cap cònsol que prengui una decisió en contra dels seus ciutadans. Una altra cosa és que es poden equivocar, però no és fàcil avui dia fer política de proximitat”, va sentenciar per finalitzar el cap de Govern.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte