Diari digital d'Andorra Bondia
Martí tractarà amb Grynspan la candidatura per acollir la Cimera Iberoamericana 2020
Martí tractarà amb Grynspan la candidatura per acollir la Cimera Iberoamericana 2020

Martí tractarà amb Grynspan la candidatura per acollir la Cimera Iberoamericana 2020


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El cap de Govern, Antoni Martí, es reunirà dimarts amb la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, en el marc de la seva visita a Madrid, on també es reunirà amb el president espanyol, Mariano Rajoy.
El cap de Govern i la secretària general iberoamericana tindran ocasió de tractar qüestions a l’entorn de la candidatura andorrana per acollir la Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern el 2020.
Martí va avançar la candidatura andorrana a la comunitat iberoamericana a la Cimera de Cartagena d’Índies, el mes de desembre, i aquesta es va oficialitzar el passat 19 d’abril, quan l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytán, i la directora d’Afers Multilaterals i Cooperació, Gemma Cano, van lliurar la carta del cap de Govern adreçada a la secretaria general iberoamericana. En aquella reunió Grynspan ja va manifestar el seu suport a la candidatura, i en la propera trobada Martí i la secretaria general podran aprofundir en la preparació de la cimera.
La decisió del país que pugui acollir la Cimera 2020 es prendrà en la propera Cimera, a Nicaragua al 2018, tot i que actualment Andorra és l’única candidata.
La Cimera Iberoamericana portarà a Andorra caps d’Estat i de Govern dels 22 països iberoamericants que formen part de la SEGIB.

martí
Grynspan
Cimera iberoamericana
Rebeca Grynspan
Mariano Rajoy

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte