Diari digital d'Andorra Bondia

Martí vol convertir el Pas de la Casa en un referent de clientela de qualitat


Escrit per: 
Redacció

El candidat de Demòcrates per Andorra (DA) a les properes eleccions generals, Antoni Martí, va advocar ahir per convertir el Pas de la Casa en un “referent de clientela de qualitat”.

El líder de la plataforma, que va visitar diversos comerços del nucli encampadà acompanyat dels cinc membres de la llista territorial a la parròquia, va apuntar que “hi ha un camí important a recórrer” per millorar la seguretat al Pas de la Casa i garantir “el dret legítim de la ciutadania a descansar”. En aquest sentit, va afirmar que la solució passa per “posar més mitjans”. 
Martí va engegar ahir la precampanya al Pas de la Casa, en un acte ple de simbolisme. “La nova manera de fer política també arribarà al Pas de la Casa”, va afirmar el polític escaldenc, que considera “indispensable veure la realitat de primera mà i tocar de peus a terra”. El candidat de DA es va mostrar preocupat per la falta de “mà d’obra qualificada” amb què es troben els responsables d’alguns establiments, tot i que “hi ha 500 persones al Servei d’Ocupació” i, si bé va deixar clar que “no he vingut a criticar res, sinó a recollir suggeriments”, va constatar també el neguit existent al sector pel decret d’horaris comercials.
Pel que fa a l’aplicació de la Llei de política lingüística, Martí va afirmar que “les normes d’Andorra s’han d’aplicar també al Pas de la Casa”. El líder de DA va admetre que en aquest camp també hi ha “un llarg camí a recórrer, ja que hi ha molt turisme francès”, però va matisar que “no es farà des de la imposició, sinó des del diàleg”.
De la seva banda, el cap de la llista territorial per DA, Carles Enseñat, va acusar el cònsol major d’Encamp, Miquel Alís, de “jugar amb la confusió” en la rèplica que li va fer sobre la proposta de regular el cens. Enseñat va assegurar que “no estem posant en risc el cens”, sinó que s’ha de regular “per donar més garantia de seguretat jurídica” a la ciutadania. Així mateix, va mantenir que caldrà “estudiar mesures per reduir la imposició” i “normalitzar el sistema impositiu del país”, donat que “la gent del Pas paga més impostos”.

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

mes seguretat? clientela de qualitat?, si sempre pujen al Pas de la Casa els turistes de sempre, i no són els mes adinerats, precisament. Tornem a fer política, dient que al Pas de la Casa, es farà de tot, i sempre acaba igual, qui voleu q us cregui?
del Pas només se'n recorden quan hi ha eleccions. Per què deu ser? Després tot segueix igual...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte