Diari digital d'Andorra Bondia
Federico Martinón va acompanyar telemàticament Martínez Benazet en la compareixença de divendres passat.
Federico Martinón va acompanyar telemàticament Martínez Benazet en la compareixença de divendres passat.

Martinón percebrà 1.045 euros mensuals per assessorar en l'estratègia de vacunació


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va anunciar la setmana passada el fitxatge del reconegut doctor gallec Federico Martinón com a assessor del ministeri per a la definició de l'estratègia de vacunació davant la situació epidemiològica i sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19, un treball per al qual percebrà 1.045 euros mensuals, segons es despren de l'edicte d'adjudicació publicat avui al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).

El contracte amb el doctor Martinón, vigent des del 2 de juny passat, s'allargarà fins al 31 de desembre vinent, sempre supeditat a les necessitats d'aquest servei durant la crisi sanitària, i es podrà prorrogar amb l'acord previ de Govern, també "en funció de les necessitats d’aquest servei mentre duri la crisi sanitària causada pel coronavirus".

D'altra banda, el BOPA recull també una nova adjudicació de subministrament de material de detecció ràpida contra el coronavirus, tests ràpids d'antigen, que ha recaigut en l'empresa Gessal Nutraceuticals SL. El ministeri de Salut pagarà 3,50 euros per cada test.

martinón
percebrà
1.045 euros
mensuals
assessorar
l'estratègia
vacunació

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte