McCoy acaba 5è a Imola en una cursa accidentada

J.J.B

Una caiguda no va permetre a Garry McCoy pujar al podi en la cursa de Supersport que es va celebrar al circuit italià d’Imola. El resident australià, amb problemes físics, va acabar 5è.

Sortia en la 5a plaça, però en la primera volta, tractant d’esquivar Mark Aitchison, va baixar fins a la 9a posició. Va anar remuntant fins al 5è lloc fins que va relliscar amb el rastre d’oli que deixava la moto de Joan Lascorz, cosa que va fer que caigués i li va provocar un esquinç al dit del cor de la mà dreta. Els jutges van mostrar la bandera vermella per parar la cursa i netejar la pista. McCoy va rebre atencions mèdiques per reprendre la carrera i va acabar tercer.
Amb els temps afegits es va classificar en la 5a plaça, en una carrera en què es va imposar Kenan Sofuoglu, seguit d’Eugene Laverty i Fabien Foret.