Diari digital d'Andorra Bondia
Les diferents candidatures demòcretes es van aplegar a la Rotonda.
Les diferents candidatures demòcretes es van aplegar a la Rotonda.

Més de 200 persones donen el tret de sortida a la campanya demòcrata


Escrit per: 
Redacció/Foto: Demòcrates

Més de 200 persones es van congregar ahir al migdia a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella per donar el tret de sortida a la campanya electoral de les llistes d’En Comú i Demòcrates. L’acte central va ser l’enganxada dels cartells de la llista d’En Comú per Andorra la Vella per part de Conxita Marsol i David Astrié. A la plaça de la Rotonda s’hi van sumar afiliats i simpatitzants de totes les parròquies, inclosos els caps de llista d’En Comú per Encamp (Laura Mas i Jean Michel Rascagneres), En Comú per Ordino (Josep Àngel Mortés i Eva Choy), de Demòcrates+Independents d’Escaldes (Miquel Aleix i Núria Barquín) i de Demòcrates+Independents de Canillo (Francesc Camp i Marc Casal). 
El cap de Govern i president de Demòcrates, Xavier Espot, va indicar que les llistes amb presència Demòcrata preparen “la campanya amb il·lusió i amb gent que està molt preparada”. El cap de Govern va manifestar que “estem convençuts que el projecte que presentem a totes les parròquies és el millor per al nostre país en el seu conjunt i també per la realitat de cadascuna”. Va destacar que “tenim uns equips preparats, amb una combinació de renovació i experiència”. El president de Demòcrates va recordar que “partim d’una situació als comuns en què gairebé totes les parròquies estaven governades per Demòcrates o per afins a Demòcrates, i el repte de tornar a assolir-lo és força complicat, però realitzable”. El millor aval per repetir les victòries és la “gran feina feta des dels comuns, ja que hem fet un model de gestió responsable i adequat en el sentit de prioritzar projectes per a la ciutadania”.

Força a Escaldes
Pel que fa a Escaldes-Engordany, el cap de Govern ha incidit que no el preocupa anar en solitari. Ha remarcat que “si a alguna parròquia ens podíem permetre el luxe d’anar-hi en solitari, era Escaldes”. La candidatura “té força i solidesa”.
Per últim, va recordar que tant Aleix com Barquín “són persones que realment volen dedicar els seus esforços a la parròquia i potser no es pot dir de tothom”. Espot va fer referència a la cap de llista del Partit Socialdemòcrata a Escaldes, Rosa Gili, i va dir que “fa sis mesos va obtenir la confiança [guanyant un lloc de consellera general] i al cap de pocs mesos marxa per intentar entrar al Comú”. “Així es veu quina importància dona al que van votar els ciutadans escaldencs”, va lamentar.

200 persones
tret de sortida
campanya
demòcrata

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

12 possibles consellers de comun * 7 parròquies = 84 persones + 2 familiars (minim per candidat) 168 = Com a mínim hauríem d'haver sigut 252 persones (només implicats directes). Si ara comptem els membres del Govern, Consellers Generals, endollats de les parapúbliques i societats públiques .... no son molt pocs 200 ???

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte