Diari digital d'Andorra Bondia

Més de 2.000 persones inauguren la temporada d'estiu a Vallnord


Escrit per: 
Agències

Més de 2.000 aficionats a la bicicleta de muntanya han participat aquest dissabte a la primera jornada de la Vallnord Opening Season, un festival organitzat per Solo Bici que ha servit per inaugurar la temporada i que ha permès accedir de forma gratuïta al Bike Park, i la possibilitat de provar les novetats en bicicletes de les principals marques del mercat. També s'han organitzat exhibicions de bike trial i activitats infantils. Aquest diumenge se celebrarà la pedalada popular de l'Open Natura amb dos recorreguts de cross country d'alçada i el la prova de descens Guak oberta tant a amateurs com professionals.

Més de 2.000 aficionats a la bicicleta de muntanya han participat aquest dissabte a la primera jornada de la Vallnord Opening Season, un festival organitzat per Solo Bici que ha servit per inaugurar la temporada i que ha permès accedir de forma gratuïta al Bike Park, i la possibilitat de provar les novetats en bicicletes de les principals marques del mercat.

També s'han organitzat exhibicions de bike trial i activitats infantils. Aquest diumenge se celebrarà la pedalada popular de l'Open Natura amb dos recorreguts de cross country d'alçada i el la prova de descens Guak oberta tant a amateurs com professionals.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte