Diari digital d'Andorra Bondia

Més de 500 persones firmen contra l'heliport


Escrit per: 
J. R.

Més de 500 persones han signat fins ara el manifest contra la instal·lació del futur heliport nacional al roc de Patapou.

Ahir a la tarda ja eren 360 les que s’havien adherit al document a través de la pàgina web de la plataforma, xifra a la qual s’han d’afegir les persones que ho han fet físicament als punts habilitats al centre cultural La Llacuna i el Comú de la capital. El manifest  ciutadà No a l’heliport al Patapou demana la celebració d’una consulta popular per decidir sobre aquesta qüestió i l’aturada de la signatura del contracte de concessió fins que se celebri.
Aquesta és tan sols una de les moltes iniciatives anunciades per la plataforma per defensar el seu posicionament. Tal com van assenyalar els seus integrants en la reunió constitutiva, s’utilitzaran tots els mitjans possibles per  aturar aquesta infraestructura. Un d’ells és el recurs de reposició que s’ha presentant davant el Govern, que s’afegeix a l’interposat per la corporació d’Andorra la Vella.
La plataforma té previst, en el transcurs d’aquesta mateixa setmana, donar a conèixer el resultat d’una enquesta realitzada entre 400 persones per una empresa especialitzada d’Espanya amb l’objectiu de conèixer de primera mà el parer de la població. Un dels portaveus del moviment, Isidre Bartumeu, va avançar fa uns dies que dels resultats de què es disposava fins ara es deduïa “un suspens estrepitós de l’emplaçament”. Les persones que s’hi oposen no són tan sols veïns de la zona més propera a l’heliport, sinó també d’altres punts de la capital i algunes de la resta del país.
En aquest sentit, els impulsors de la plataforma recorden que també està molt afectada la parròquia d’Escaldes-Engordany, pel sobrevol dels aparells. També s’ha començat a repartir un díptic per totes les llars de la parròquia amb el contingut del manifest i s’han confeccionat adhesius.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte