Diari digital d'Andorra Bondia
Joan-Marc Miralles va ser secretari d’organització d’SDP.
Joan-Marc Miralles va ser secretari d’organització d’SDP.

Miralles veu el pacte amb DA contrari als posicionaments d’SDP


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

L’exsecretari d’organització de Progressistes-SDP Joan-Marc Miralles va lamentar que el pacte entre aquesta formació i Demòcrates (DA) es troba “a l’oposat políticament al que nosaltres hem defensat”. En aquest sentit, va recordar que el partit ha estat molt crític amb la gestió de Conxita Marsol al capdavant del Comú d’Andorra la Vella . “Ara de cop ens presentem amb ella”, va apuntar i va valorar que això “no és coherent amb el que jo sempre he defensat ni amb el que es va votar en assemblea”.
En aquest sentit Miralles, que va explicar que desconeix l’estat de les negociacions i si hi havia tancat un acord o no, va recordar que SDP va votar en la darrera assemblea l’aposta per crear plataformes ciutadanes per impulsar una renovació parroquial. El polític va advertir, però, que una cosa és fer una plataforma de ciutadans o sense sigles i l’altra és “una plataforma de suport a cònsols sortints”. Miralles va indicar que a l’assemblea es va donar potestat als comitès locals per iniciar contactes, però “vaig entendre que es farien d’acord al nostre ideari polític” i impulsant el model inicial de Laurèdia en Comú. “Perquè una cosa és una llista encapçalada per independents i l’altra que és un cònsol de DA que imposa el número u i dos i nosaltres ens hi ajuntem per donar suport a la gestió que ha fet”, va lamentar. Miralles va defensar que durant aquests darrers quatre anys han estat fent oposició des de fora del Comú i va indicar que Marsol ha estat històricament a l’oposat de l’espectre polític d’SDP. 
Davant de tot plegat va afirmar que per convicció política no podrà donar suport al pacte i en el cas que es confirmi va anunciar que es donarà de baixa del partit. Miralles va explicar que ha fet públic el seu posicionament perquè amb el seu silenci no semblés que donava suport a l’acord.

 

Miralles
pacte
veu
DA
contrari
posicionaments
d'SDP

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Veurem la cara que se li posarà al Sr. MIralles quan SDP pacti amb Unió Laurediana per les comunals del desembre.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte