Diari digital d'Andorra Bondia

MM denuncia pressions al Comú de la Massana


Escrit per: 
Redacció

Els tres primers candidats de Moviment Massanenc (MM) van comparèixer ahir públicament per denunciar que “hi ha càrrecs de confiança del Comú de la Massana que estan pressionant els funcionaris perquè votin Ciutadans Compromesos”. Així mateix, la candidatura va anunciar que no descarta emprendre accions judicials un cop hagin acabat les eleccions.

El cap de llista d’MM, Robert Albós, va explicar que no es tracta d’un cas aïllat, sinó que es basen en “queixes reiterades de funcionaris del Comú”, que s’han adreçat “a diversos membres de la candidatura” per exposar-los la situació. A més, va assenyalar que és una pràctica “inadmissible”, atès que aquests càrrecs “són gent pagada amb recursos públics”.
En aquest sentit, Albós va voler garantir “la continuïtat dels funcionaris del Comú”, va estendre el missatge de tranquil·litat als empleats d’EMAP i va recordar la voluntat de prescindir dels càrrecs de confiança en el cas que guanyi les eleccions.
De la seva banda, el candidat a cònsol menor de Moviment Massanenc, Jordi Serra, va sostenir que “a partir del dia 5 no ens tanquem cap porta per emprendre accions on siguin necessàries”. Serra va matisar que aquestes accions poden ser de caràcter judicial i que s’emprendrien “contra la gent que està fent això”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte