Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la reunió de CC+DA+L’A amb els veïns d’Erts, Pal i Arinsal d’ahir a Erts.
Un moment de la reunió de CC+DA+L’A amb els veïns d’Erts, Pal i Arinsal d’ahir a Erts.

Molné estudiarà la privatització d’EMAP però “no es malvendrà”


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

El futur equip comunal massanenc de Ciutadans Compromesos més Demòcrates més Liberals “explorarà totes les ofertes i proposicions” per trobar la més adient que permeti l’entrada de capital privat a EMAP tot i que, sobretot, el que no farà “és malvendre l’estació”. Així ho va assegurar ahir la cap de llista de la candidatura de CC+DA+L’A, Olga Molné, en la reunió de poble amb els veïns d’Arinsal, Pal i Erts, en què es va presentar la candidatura i es van explicar les principals propostes per aquests nuclis i pel camp de neu. 

Molné, que va recordar que després d’una situació complicada “l’estació ara ja funciona i té beneficis”, va assegurar que es buscarà “una solució que ens aporti prou liquiditat i injecció de capital perquè puguem realitzar els projectes que sols no podem fer”, com pot ser per exemple “la unió esquiable entre Arinsal i Pal”. Així mateix, l’encara cònsol menor massanenca, que va insistir que “fer entrar capital pel sol fet d’entrar capital i continuar fent el mateix no ho farem”, va deixar clar que abans d’adoptar cap decisió la corporació farà una consulta a la ciutadania perquè és una qüestió “prou important” i “és molt important implicar la gent”. Encara amb relació a l’estació, Molné va explicar que es continuarà treballant en la “professionalització del consell d’administració” d’EMAP, ja que es tracta d’una opció que “ha funcionat molt bé i és positiu”.
D’altra banda, la candidata de CC+DA+L’A, que va assegurar que durant el mandat s’invertirà en l’embelliment dels pobles i es farà un esforç amb els nuclis antics, va dir que es faran totes les gestions necessàries prop del Govern per tal que d’una vegada per totes es porti a terme la millora i l’eixample de la carretera entre Erts i Arinsal i entre Erts i la Caubella, ja que “hi ha trams molts estrets i alguns revolts que estan molt malament”.
Per la seva part, la número dos de la llista, Eva Sansa, va explicar que s’incidirà per mirar de minimitzar l’impacte als pobles dels problemes de trànsit derivat de la baixada de pistes. En aquest sentit, Sansa, que va destacar que es mantindrà el dispositiu de cons ja des de l’altura de l’edifici del Telecabina, va avançar que hi haurà un reforç dels agents de circulació als passos de vianants per tal de “donar més fluïdesa al trànsit”, a la vegada que s’incidirà també en les parades d’autobús per tal que estiguin lliures de vehicles i els autobusos hi entrin deixant lliure la carretera. 

Molné
estudiar
privatització
EMAP

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte