Diari digital d'Andorra Bondia
Olga Molné i Eva Sansa s’abracen després de penjar el primer cartell i donar el tret d’inici a la campanya d’uns comicis “una mica especials”.
Olga Molné i Eva Sansa s’abracen després de penjar el primer cartell i donar el tret d’inici a la campanya d’uns comicis “una mica especials”.

Molné inicia una campanya “dinàmica i plena” per lluitar contra l’abstenció


Escrit per: 
M.S. / Foto: M.S.

Sota el lema Seguim endavant!, la candidatura de Ciutadans Compromesos més Demòcrates més Liberals (CC+DA+L’A), encapçalada per Olga Molné i Eva Sansa, va arrencar ahir una campanya atípica però que vol que sigui “molt dinàmica, molt rica i molt plena” per tal de “fer arribar a tothom el nostre projecte” i lluitar contra l’abstenció i el vot en blanc.
Així ho va explicar Molné poc després d’enganxar el primer cartell que donava el tret d’inici de la campanya d’uns comicis, “una mica especials”, en ser el projecte de CC+DA+L’A l’únic que concorre a la Massana. Tot i això, Molné va deixar clar que “treballarem com si tinguéssim un rival perquè del que es tracta és de fer arribar a tothom el nostre programa”, i en aquest sentit va avançar que “cada dia presentarem tots els nostres projectes i anirem desgranant el nostre programa electoral”.
I és que el gran objectiu de la candidatura és “construir la Massana amb l’ajuda de tots”, motiu pel qual es vol aconseguir la “implicació de tothom”, ja que  “sense la gent el nostre projecte i la nostra feina no té cap sentit”, segons va apuntar Molné.
L’encara cònsol menor massanenca va recordar que Ciutadans Compromesos “fa vuit anys que gestiona la parròquia amb rigor i eficàcia”, i va remarcar que ara “ens presentem amb un equip encara més plural, amb més idees, molt dinàmic i molt entusiasmat per tirar endavant el projecte que tenim en comú”. En aquesta línia, Molné, que va destacar que fer aquesta llista ha estat “natural”, ja que a CC “ja teníem els Liberals integrats i aquests últims quatre anys hem estat treballant colze a colze amb DA”, va avançar que el turisme serà un dels principals eixos de la campanya i que es treballarà per tirar endavant el programa de dinamització de la parròquia fet aquests darrers anys.
Així mateix, Molné va apostar també per repetir la fórmula “que ha funcionat molt bé aquests vuit anys” i que passa per gestionar la parròquia “amb molt rigor”, fent “contenció de la despesa” però a la vegada “augmentant la inversió”.

Molné
inicia
campanya
lluitar
abstenció
dinàmica i plena
contra

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte