Diari digital d'Andorra Bondia
Els membres de CC+DA+L’A, ahir a Arinsal.
Els membres de CC+DA+L’A, ahir a Arinsal.

Molné promet treballar “molt dur” per tenir la voravia fins a Arinsal


Escrit per: 
Redacció / Foto: CC + DA + L'A

La candidatura de Ciutadans Compromesos més Demòcrates més Liberals d’Andorra (CC+DA+L’A) va anunciar ahir que treballarà “colze a colze” amb el Govern per aconseguir la voravia entre la Massana i l’estació d’Arinsal. La futura cònsol major massanenca, Olga Molné, va explicar que això permetrà als vianants accedir-hi a peu amb seguretat. “Serà un valor afegit per a tota aquesta zona” i “guanyarem en qualitat de vida”, va destacar.

Aquesta era una demanda dels temporers, dels habitants d’Erts i d’Arinsal així com del Comú de la Massana, va recordar la líder de CC+DA+L’A, tot i que va explicar que la corporació no hi podia intervenir perquè es tracta d’una carretera general i, per tant, no és competència comunal. Ara la voluntat és aconseguir-ho i per això va assegurar que “treballarem molt dur perquè així sigui”. Al pressupost del 2020 del Govern hi ha prevista una partida per a la creació d’aquestes voravies.

CC+DA+L’A també va anunciar la voluntat de continuar amb l’embelliment de l’entrada al parc natural del Comapedrosa. La candidatura té per objectiu fer més “amable” l’entrada a aquest espai, embellint el dic i el riu Pollós i evitant la pista del pla de l’Estany. Així, es vol aconseguir que el visitant se senti “més integrat i més actiu al parc”.

En el mandat actual ja es va convocar un concurs d’idees per embellir la façana del dic d’Arinsal i ara l’objectiu és executar l’oferta guanyadora. D’aquesta manera es vol “revaloritzar” el parc natural del Comapedrosa, que és una carta de presentació de cara a l’exterior i una font d’oportunitats en l’àmbit econòmic i social, segons va detallar la candidatura.

Molné
treball
dur
voravia
Arinsal

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte