Diari digital d'Andorra Bondia
Els dirigents d’Andorra Endavant Marc Monteagudo, Carine Montaner i Noemí Amador.
Els dirigents d’Andorra Endavant Marc Monteagudo, Carine Montaner i Noemí Amador.

Montaner, Amador i Monteagudo, el nucli d’Andorra Endavant


Escrit per: 
Redacció/Foto: Andorra Endavant

Tot i que no es presentarà de manera “formal” fins després del Dia de Meritxell, Andorra Endavant, la formació impulsada per l’exparlamentària de Terceravia i ara consellera general no adscrita, Carine Montaner, va agafant forma i configurant-se mica en mica. 

Així, la nova formació, que té previst també presentar després de l’estiu la secció jove, té ja definit el nucli fort de l’executiva, integrat de moment per tres persones, segons s’ha confirmat des d’Andorra Endavant. Així Montaner, que exercirà la presidència, estarà acompanyada de Noemí Amador, com a vicepresidenta, i del jove escaldenc Marc Monteagudo.

Amador, de 38 anys i professora d’anglès de l’escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino, compta ja amb una mica d’experiència en el món polític doncs,  acompanyada per Jordi Balsa, va encapçalar la llista territorial de Terceravia a Ordino en les darreres eleccions generals.
Per la seva part, Monteagudo, de 34 anys, és, segons el defineix la pròpia formació “un empresari d’èxit molt conegut a Escaldes i que no ha fet mai política”.

Montaner
Amador
Monteagudo
nucli
Andorra Endavant

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte