Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general no adscrita, Carine Montaner.
La consellera general no adscrita, Carine Montaner.

Montaner demana al Govern les actuacions a fer davant "el problema de la immigració massiva"


Escrit per: 
Redacció / Foto: BonDia

La consellera general no adscrita, Carine Montaner, ha entrat una pregunta que el Govern haurà de respondre de manera escrita relativa "al col·lapse dels autobusos i al problema d'immigració massiva pel període d'hivern". Montaner exposa que ha rebut queixes, "sobretot de gent gran", pel col·lapse que pateixen els autobusos per l'arribada "massiva de molts argentins en situaicó precària" i que busquen feina "deixan desesperadament" els seus currículums a les portes dels locals comercials o entrant als restaurants "en plena hora punta quan els clients estan dinant o sopant". Igualment, assegura que testimonis del Pas de la Casa afirmen que hi ha persones sense allotjament que "ocupen edificis en construcció per dormir a la nit". Per tot plegat, demana al Govern "què pensa fer per fer front a aquesta situació inèdita a Andorra".

Carine Montaner
autobusos
immigració

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

No és cap situació inèdita, cada any és el mateix i tampoc és cap problema, la mà d'obra la necessitem i ells de fet són la solució. El problema és l'habitatge i els lloguers, per aixó els veiem al carrer aquest any, per què trobar vivenda en aquest país s'ha convertit en missió impossible. No són tan sols els preus, es que no n'hi ha i aixó si és culpa de la política regulatdora del mercat que permet atracaments a mà armada, i aquí ningú fa res en contra de gent que lloga no sols habitacions (que ja no dic pisos) si no sofàs o llits a preus desorbitats... si no sou capaçcos de veure quin és el problema, tampoc trobareu la solució.
Aquí surt la veritable *********, XENÒFOBA, RACISTA I CLASSISTA. Per tots aquells que li riuen les gràcies. DESPERTEU !!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte