Diari digital d'Andorra Bondia
La parlamentària Carine Montaner en una sessió anterior del Consell General.
La parlamentària Carine Montaner en una sessió anterior del Consell General.

Montaner demana a l’executiu per la situació del personal del Cedre


Escrit per: 
Redacció / Foto: Jonathan Gil

La consellera general del grup parlamentari Terceravia+Unió Laurediana+Independents, Carine Montaner, ha entrat a Sindicatura d’urgència una pregunta en relació amb la situació del personal del Cedre perquè l’executiu la respongui en la sessió de control d’aquest matí.

La pregunta de Montaner, que s’interessa també pel nou model d’atenció centrada en la persona que es vol impulsar al centre sociosanitari, arriba després de les queixes d’alguns treballadors del Cedre per la manca de personal per cobrir determinats torns i departaments així com per la manca de comunicació per part de la direcció, fets que consideren que crea “inseguretat i mal ambient laboral”.

Per tot plegat, la consellera general de Terceravia, que ja havia mostrat la seva preocupació per la situació del Cedre en anteriors ocasions, demana a l’executiu que expliqui en quina situació es troba el centre.

En la sessió de control el Govern haurà de respondre a sis qüestions més, en aquest cas plantejades totes elles per consellers generals del grup socialdemòcrata. Concretament, la primera, ja que també es va presentar sol·licitant la declaració d’urgència, és la del president del grup parlamentari, Pere López, que pregunta per les manifestacions del cap de Govern, Xavier Espot, en relació amb les capacitats d’alguns dels candidats que concorreran als comicis comunals del 15 de desembre vinent. En una altra qüestió, López interpel·larà l’executiu sobre les tarifes de FEDA i Andorra Telecom i si considera que es poden rebaixar com a mínim en aquells paquets bàsics.

D’altra banda, Jordi Font demanarà a l’executiu pel conveni signat amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis per a la realització d’estudis pel que fa a les diferents infraestructures de comunicació, i concretament, sobre el projecte d’un aeroport dins el territori nacional.

Per la seva part, Judith Salazar demanarà per la presentació del quart informe periòdic d’Andorra davant el Comitè de les Nacions Unides per a l’eliminació de la discriminació contra les dones (Cedaw), Joaquim Miró insistirà en l’evolució de BPA i en si l’AREB ha dipositat els comptes de l’entitat intervinguda i Susanna Vela preguntarà per la modificació i el desenvolupament reglat de la Llei de la Funció Pública.

Montaner
executiu
personal
Cedre

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte