Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general no adscrita, Carine Montaner, mostra la imatge de la futura formació.
La consellera general no adscrita, Carine Montaner, mostra la imatge de la futura formació.

Montaner ja treballa en els estatuts d'Andorra Endavant


Escrit per: 
Redacció/Foto: RTVA

L'exparlamentària de Terceravia i ara consellera general no adscrita, Carine Montaner, continua treballant en la constitució d'una nova formació, que s'anomenarà Andorra Endavant (AE), segons ha revelat aquest matí al programa Ara i Aquí de RNA, on ha avançat que ja s'està treballant en els estatuts del nou partit.

Montaner, que s'ha definit com de "centre-dreta", ha explicat que Andorra Endavant compta amb el suport d'empresaris així com persones del món sanitari o educatiu, entre d'altres, persones que "volen treballar l'aspecte social".

Així mateix, la parlamentària, que ha recordat que "tenim dos anys per fer el projecte", ha reclamat que s'agilitzin i es facilitin els tràmits, només pel que fa a l'obertura d'empreses i negocis sinó també per exemple a l'hora de poder formalitzar el reagrupament familiar, i ha assegurat que ha rebut "moltes queixes d'inversors estrangers que marxen per les traves burocràtiques".

Montaner
treballa
estatuts
Andorra Endavant
formacio

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

I vinga amb el centre, no hi a ningú que vulgui fer un partit de dreta desacomplexada ??? Estic orfe políticament i molts hem de votar al menys dolent tapant-nos el nas.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte