Diari digital d'Andorra Bondia
Montaner pregunta per l’acomiadament de Font
Montaner pregunta per l’acomiadament de Font

Montaner pregunta per l’acomiadament de Font


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La consellera general del grup parlamentari liberal Carine Montaner ha entrat a Sindicatura una pregunta amb resposta escrita sobre l’acomiadament del director econòmic i de recursos generals del SAAS, Quirze Font. La pregunta està motivada per la decisió del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), a finals del 2016, d’acomiadar el director econòmic i la intenció del Govern que aquest acomiadament sigui causal i, per tant, sense la indemnització pertinent, a causa de les irregularitats detectades en la gestió del SAAS.
La parlamentària liberal Carine Montaner pregunta al Govern quan es farà efectiu aquest acomiadament i si es farà, o no, amb indemnització, segons un comunicat fet públic ahir pel grup parlamentari liberal. De fet, actualment no consta cap comunicació oficial ni tampoc al web del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària que s’hagi fet el relleu del director econòmic actual. Montaner també qüestiona l’executiu sobre qui ocuparà el càrrec un cop es faci efectiva la destitució del director actual. 
A l’últim, i vista la investigació oberta per esclarir les irregularitats que s’han detectat en el SAAS, la consellera liberal demana al Govern si ja ha posat en marxa un mecanisme de control d’aquest ens per evitar que les irregularitats es repeteixin i, en cas que la resposta sigui afirmativa, que l’executiu precisi de forma detallada quines accions es duran a terme per evitar la repetició d’aquestes irregularitats.

 

Carine Montaner
Quirze Font
SAAS
Sindicatura
pregunta

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte