Diari digital d'Andorra Bondia
La candidata d’Andorra Endavant, Carine Montaner.
La candidata d’Andorra Endavant, Carine Montaner.

Montaner rebutja un govern de coalició i vol “frenar l’amiguisme”


Escrit per: 
M.P. / M.P.

La candidata a cap de Govern d’Andorra Endavant, Carine Montaner, s'ha mostrat totalment contrària a participar en un possible Govern de coalició si la seva formació no té una majoria suficient per governar. “No volem un govern de coalició perquè ja hem vist que el govern anterior ha estat un dels pitjors que hem tingut a Andorra, pitjor que els de majoria absoluta”, ha assegurat. De fet, ha arribat a afirmar que de les dues legislatures que ha viscut com a consellera general, aquesta darrera “ha estat la pitjor”. Ho ha justificat apuntant “moltes queixes dels ciutadans, per suspicàcies, amiguismes, edictes a dit... Ha sigut la legislatura dels edictes a dit”. Per aquest motiu considera que “cal frenar l’amiguisme, perquè si no el país s’enfonsarà”.

Sobre els possibles pactes postelectorals ha remarcat que “amb la gent que ha governat fins ara nosaltres no hi tenim confiança” i per tant, només contempla possibles pactes per poder garantir “l’estabilitat pressupostària perquè el país tiri endavant”. Montaner ha exposat que si les urnes els deixen a l’oposició “ens hi quedarem i farem la feina”. I és que no ha dubtat a deixar clar que “no estem a la venda” i que les cadires no els interessen.

 

Míting
La cap de llista d’Andorra Endavant ha aprofitat per recordar que demà al vespre la formació celebrarà el míting general al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i ha garantit que serà allà on explicaran “per què Andorra Endavant és l’alternativa” al Govern actual. De la mateixa manera, ha recordat tres dels temes cabdals que centren la seva campanya: l’habitatge, la salut i la justícia. Així, “explicarem com desbloquejarem els 6.000 pisos buits que hi ha al país, com frenar l’especulació i les nostres solucions per frenar les empreses pantalla”, ha detallat.

En el cas de la salut, ha insistit a defensar la generalització del tercer pagador i també ha apuntat que parlaria de “per què tenim el sistema de salut col·lapsat” i que aportaria les solucions a la problemàtica. Finalment “explicarem què podem fer per sanejar un pilar principal del país com és la Justícia”. 

Montaner s'ha mostrat convençuda que l’esdeveniment congregarà “molta gent”.

Andorra
eleccions
Montaner
Andorra Endavant
miting

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Es digui el que es digui d'aquesta dona, no es pot dir que no sigui valenta

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte