Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general no adscrita, Carine Montaner.
La consellera general no adscrita, Carine Montaner.

Montaner vol saber per què s'ha decidit iniciar la construcció de Grifols sense la decisió del Tribunal


Escrit per: 
Redacció / Foto: BonDia

La consellera general no adscrita, Carine Montaner, ha entrat aquest dilluns una bateria de preguntes a Sindicatura. En primer lloc, tenint en compte les accions legals davant de la batllia per denunciar el Pacte de socis entre el Govern i el laboratori P3 de Grifols, Montaner demana a l'Executiu per què han decidit iniciar la construcció dels accessos del terreny on es projectarà la implantació del futur laboratori sense tenir la decisió del Tribunal. 

Una altra pregunta que ha entrat Montaner és si l'Executiu es planteja incloure el col·lectiu de temporers de la temporada d'hivern, tenint en compte el nivell de recursos econòmics que tenen, perquè també puguin beneficiar-se de l'abonament del bus gratuït.

Finalment, la consellera general no adscrita demana al Govern si pot informar el Consell General i a la ciutadania sobre totes les obres de millora que s'han fet a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell durant aquesta legislatura detallant l’empresa o les empreses que van dur a terme les obres i precisant els imports de les feines indicant el nombre de metres quadrats d’obra.

Carine Montaner
bus gratuït
temporers
Grífols
hospital nostra senyora de meritxell

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte