Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la trobada entre el copríncep episcopal Joan-Enric Vives i Manuel Montobbio.
Un moment de la trobada entre el copríncep episcopal Joan-Enric Vives i Manuel Montobbio.

Montobbio s'acomiada de Vives en una trobada que serveix per repassar les relacions bilaterals


Escrit per: 
Agències / Foto: Bisbat d'Urgell

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dilluns al Palau Episcopal la visita de comiat de l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Manuel Montobbio, que marxa d’Andorra aquest mes d’agost i ocuparà el càrrec d’ambaixador representant permanent d’Espanya al Consell d’Europa. 

La trobada ha servit, tal com han informat des del Bisbat d’Urgell, per fer un breu balanç de les relacions bilaterals entre Andorra i Espanya durant els quatre anys que Montobbio ha desenvolupat les funcions d’ambaixador a Andorra i que van tenir un punt rellevant en la visita oficial del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, el gener del 2015, i que va esdevenir la primera visita oficial d’un president del govern espanyol al Principat.

Montobbio ocupava el càrrec des del 2014. Ha estat destinat a les ambaixades d'Espanya a El Salvador, Indonèsia, Guatemala i Albània, on va ocupar el càrrec d’ambaixador. També ha desenvolupat tasques com les de director del programa Comunitat Europea-Amèrica Llatina, al ministeri d'Afers Exteriors espanyol, o les de director del gabinet del secretari d’Estat d'Assumptes Exteriors. És cavaller de l'ordre d'Isabel la Catòlica, oficial de l'ordre del Mèrit Civil i és posseïdor de la Medalla de Gratitud de la República d'Albània.

Montobbio
acomiada
vives
Trobada
relacions bilaterals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte