Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la tradicional sessió del Sants Innocents, en què els nous cònsols i consellers han jurat o promès el càrrec.
Un moment de la tradicional sessió del Sants Innocents, en què els nous cònsols i consellers han jurat o promès el càrrec.

Mortés promet "responsabilitat i consens" perquè Ordino continuï sent "un referent de qualitat de vida"


Escrit per: 
Agències / Foto: Comú d'Ordino

Els deu consellers que conformen la nova corporació comunal d'Ordino per als propers quatre anys han pres possessió del càrrec aquest dissabte al matí en la tradicional sessió de Sants Innocents. La nova corporació comunal queda conformada per Josep Àngel Mortés, com a cònsol major i Eva Choy, cònsol a cònsol menor. Samuel Duró serà el conseller major i Eduard Betriu, el conseller menor, mentre que Xavier Herver serà el capità. Completen l'equip comunal Jordi Serracanta, Maria del Mar Coma, Maria Cristina Montolio i Enric Dolsa i Sandra Tudó, aquests dos últims com a consellers de l'oposició.

El cònsol major electe ha tingut paraules d’agraïment per a tots els membres del seu equip i dels consellers presents. Així mateix ha fet una especial menció als consellers que no repetiran, molt especialment a la cònsol menor, Gemma Riba, que ha qualificat "d’incansable treballadora". Pel que fa al nou mandat, s’ha compromès a encapçalar un projecte de continuïtat amb un gran sentit de "responsabilitat i consens" en les decisions amb la minoria, perquè Ordino "segueixi sent un referent de qualitat de vida".

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte