Diari digital d'Andorra Bondia
El candidat en un moment de la seva explicació de la iniciativa.
El candidat en un moment de la seva explicació de la iniciativa.

Movem Ordino estudiarà construir un magatzem centralitzat per a tot el material del servei de manteniment


Escrit per: 
Redacció

La candidatura de Movem Ordino considera que el servei de manteniment del Comú “no ha estat prou valorat o escoltat, i se li ha de donar la importància que té”, segons ha manifestat el número 6 de la llista, Víctor Iriarte. I aquest és un factor clau per poder disposar d’una parròquia “més neta i endreçada”. Per això, entre d’altres propostes, Movem Ordino es compromet a estudiar la construcció d’un magatzem centralitzat per a tot el material de manteniment, o si més no millorar els actuals espais, que “són petits i una mica obsolets”.

Iriarte ha insistit en la importància del servei de manteniment, del que es fa ús “per qualsevol acte que es pugui fer a la parròquia”. És un servei transversal, que s’ha de coordinar amb la resta de departaments i cal que la informació flueixi entre ells, cosa que no sempre ha funcionat com hauria de fer-ho i ha causat alguns problemes i conflictes. En aquest sentit, des de Movem Ordino es comprometen a “marcar protocols de treball perquè no hi hagi problemes entre departaments i la feina funcioni i això reverteixi en el ciutadà”.

Perquè encara funcioni millor, s’estudiarà la construcció d’un edifici per al departament de manteniment, ja que “ara tenen molts espais per tota la parròquia”, cosa que dificulta el treball, a part de les pèrdues de temps que comporta, tal i com ha recordat Iriarte. A més, Movem Ordino es compromet a celebrar reunions veïnals en els diferents nuclis urbans “per conèixer el parer dels ciutadans” i detectar possibles mancances i propostes de millora, ha explicat el candidat número 6. En aquest apartat, Iriarte ha exposat que es volen “continuar canviant l’enllumenat perquè sigui més sostenible, però hi ha punts negres que volem eliminar”, de la mateixa manera que hi ha trams de voravies per fer. Igualment, Iriarte ha confessat, a més, que “hem tingut inputs que apunten que el protocol de treta de neu no seria el més adient”.

Ordino
Infrastructures

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte