Diari digital d'Andorra Bondia
 Tudó, Armengol i Riart en la presentació del projecte de BTT.
Tudó, Armengol i Riart en la presentació del projecte de BTT.

MovemOrdino proposa la creació d’un centre de BTT


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

La creació d’un centre de BTT és la proposta que va presentar ahir la candidatura de MovemOrdino per dinamitzar la parròquia i desestacionalitzar el turisme. En aquest sentit, el número 7 de la llista, Tomàs Riart, va explicar que aquest projecte té la base en l’aprofitament dels camins ja existens, però informant i marcant tots els recorreguts perquè “les persones puguin gaudir d’ells sense la utilització de guies o mapes”. Pel candidat, la convivència entre els que circulin amb bicicleta i aquelles persones que ho facin a peu serà una prioritat en el desenvolupament del projecte.

Una iniciativa que serviria d’alternativa a l’esquí i permetria diversificar l’oferta de la parròquia per atreure turistes durant tot l’any, potenciant els negocis de lloguer de bicicletes i aquells vinculats al turisme, com ara hotels i restaurants. 

A més, Riart va voler emfatitzar que per dur a terme aquest projecte la inversió necessària és mínima, ja que només “s’hauria de millorar la informació perquè la gent accedeixi a aquests recorreguts” sense dificultats, així com la millora d’aquelles camins que ho requereixin “perquè la gent practiqui l’esport en família o amb grups d’amics”.

movemordino
creació
Centre
BTT

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte