Diari digital d'Andorra Bondia
Tudó va respondre a Acció Feminista i va presentar el projecte de l’Hotel Casamanya.
Tudó va respondre a Acció Feminista i va presentar el projecte de l’Hotel Casamanya.

MovemOrdino respon a l’informe d’Acció Feminista d’Andorra


Escrit per: 
Redacció
Els actes de campanya s’esgoten. Diumenge, el dia de les eleccions, està molt a prop. MovemOrdino, liderat per Sandra Tudó, va presentar ahir el seu projecte per l’antic Hotel Casamanya, però abans la candidata a cònsol major per MovemOrdino va respondre a l’informe d’Acció Feminista d’Andorra. “Volem treballar per una parròquia de tothom i vetllar perquè no hi hagi diferències de gènere. No volem diferències. Volem que la parròquia sigui unànime en les qüestions de gènere”, va manifestar Sandra Tudó. 
MovemOrdino va presentar el projecte d’un gran protagonista de la campanya per totes les candidatures: l’antic Hotel Casamanya. “Hem de trobar una solució a aquest edifici. Hem de donar-li una resposta al poble i el poble ha de decidir què vol”. MovemOrdino vol crear un centre cívic i una residència per a la gent gran. “Cal que la solució tingui el consens del quart i del departament de Patrimoni del Govern. Una bona solució, per a nosaltres, seria convertir-lo en centre cívic i residència per a la gent gran”.
I per quin motiu? Movem-Ordino va explicar quines són les necessitats. “A les plantes superiors es faria la residència perquè aquelles persones grans que estiguin soles a casa i vulguin viure amb d’altra gent i en comunitat. Una residència activa i que doni la millor qualitat de vida possible”. Per tant a la part baixa de l’antic Hotel Casamanya serà l’espai per situar el centre cívic. “Aportaria la part cultural i intergeneracional i de lligams entre tots per donar-li més carisma a la nostra parròquia”. Per a MovemOrdino també s’hauria de restaurar la façana. “És l’entrada de la nostra parròquia”.
Ahir al vespre, MovemOrdino també va celebrar la reunió de poble. “Presentarem els punts més importants del programa. Esperem un debat actiu i amb confiança amb la gent del poble per respondre a tothom. D’aquesta manera que la gent estigui orgullosa de la seva parròquia”, va sentenciar Tudó. 
 
FOTO: MOVEMORDINO

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte