Diari digital d'Andorra Bondia

Naudi assegura que l'afer de les competències del transport sanitari estarà resolt abans de la tardor


Escrit per: 
Agències

El ministre d'Interior, Víctor Naudi ha visitat aquest dimecres al vespre el col•lectiu del Bombers, acompanyat del secretari d'Estat d'Interior, Bruno Bartolomé.

Durant l'acte, que ha tingut lloc a la caserna de Santa Coloma, el ministre ha assegurat que abans de la tardor tindrà enllestit el tema de les competències en el transport sanitari. En aquest sentit, Naudí ha dit que està mantenint una sèrie de reunions amb el ministeri de Salut per tal d'arribar a una solució. Naudi ha deixat la porta oberta a qualsevol de les possibilitat i ha dit que "tot és possible". I és que de moment el servei de transport és mixt i s'ha fixat una comissió de treball per tal de clarificar els protocols d'actuació.

A més, la reunió amb el cos de Bombers ha servit per presentar-se i donar-se a conèixer entre els treballadors. Durant la reunió que han mantingut aquest vespre, llavors, el ministre ha exposat les principals línies d'actuació previstes i el conjunt d'accions, així com els projectes que es tiraran endavant. La trobada ha servit també per recollir les preocupacions i els dubtes que el cos de Bombers pugui tenir. Continuant amb aquestes reunions, Naudi i Bartolomé visitaran les instal·lacions del Centre Penitenciari de la Comella el pròxim divendres.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte