Diari digital d'Andorra Bondia

Naudi continua a les Valls del Nord la ronda de reunions


Escrit per: 
Agències


El ministeri de l’Interior continua la ronda de contactes amb els cònsols de les set parròquies. Així, una delegació del ministeri, encapçalada pel ministre Víctor Naudi, es va reunir ahir amb els cònsols de la Massana i Ordino.

 Cal recordar que amb aquestes trobades el ministeri de l’Interior vol fer un balanç de les actuacions dutes a terme per la policia a la parròquia i trametre una proposta de conveni de col·laboració en matèria d’atenció ciutadana, seguretat i prevenció.
Aquest document, que ha de recollir les accions prioritàries, el calendari d’actuacions conjuntes, les necessitats de formació que podran compartir els cossos i un procés d’intercanvi d’informació, serà tractat en reunió de cònsols. D’aquesta manera, segons la cònsol menor d’Ordino, Cònsol Naudí, “en principi no hi haurà cap problema” per signar aquest conveni amb el Govern, perquè s’entén que és per millorar el servei. Naudí va apuntar, però, que caldrà tractar les especificitats que presenten les diferents parròquies, perquè les necessitats no són les mateixes.
Després de la trobada amb els cònsols d’Ordino, la delegació del ministeri de l’Interior es va desplaçar fins a la Massana, on va ser rebuda pel cònsol major, Josep Maria Camp. En aquesta reunió, igual que en l’anterior, es va tractar els mateixos temes que en l’anterior. Cal destacar que la delegació d’Interior està formada pel ministre Víctor Naudi, el secretari d’Estat d’Interior, Bruno Bartolomé, i dos directors de departament del ministeri.
Avui serà el torn de la parròquia de Sant Julià, on els cònsols rebran, a la tarda, aquesta delegació. Finalment, la setmana vinent, concretament dilluns, serà el torn de les dues darreres parròquies, Escaldes i Andorra la Vella. D’aquesta manera es donarà per tancada la ronda de reunions dutes a terme per Interior per informar els diferents mandataris comunals. Serà després d’aquestes dues darreres reunions que Interior farà un balanç de les trobades.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte