Diari digital d'Andorra Bondia
Naudi demana informació sobre la desviació de Sant Julià de Lòria
Naudi demana informació sobre la desviació de Sant Julià de Lòria

Naudi demana informació sobre la desviació de Sant Julià de Lòria


Escrit per: 
Redacció

El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, ha presentat una demanda d’informació al Govern per tal de conèixer l’evolució dels treballs de la desviació de Sant Julià de Lòria. La sol·licitud d’informació del portaveu parlamentari d’SDP continua en la línia de les preguntes que ell mateix va formular a l’executiu, el passat 15 de juny, en una sessió del Consell General, en relació amb l’existència d’un hipotètic projecte alternatiu per a la continuació de la desviació de Sant Julià de Lòria.

Mitjançant aquella interpel·lació parlamentària es va poder saber que el Govern pretenia realitzar part de l’obra de connexió amb l’avinguda Francesc Cairat mitjançant un nou pont. Tenint en compte la manca d’informació posterior, segons destaquen des de la formació progressista, el conseller general d’SDP ha demanat que el Govern li trameti una còpia dels convenis acordats o en fase d’acordar-se amb els veïns afectats per la desviació l’any 2009 i una còpia dels nous convenis que s’hagin pogut acordar des del 2009 fins al juny del 2017. 

Des de Socialdemocràcia i Progrés també es va voler posar en relleu que aquest darrer pont del Pilar ha confirmat que la xarxa viària del Principat “manté un seriós i preocupant coll d’ampolla en la travessia de Sant Julià de Lòria”.

 

SDP
naudi
desviació
Sant Julià

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte