Diari digital d'Andorra Bondia
Naudi pregunta pels nous routers de lloguer d’Andorra Telecom
Naudi pregunta pels nous routers de lloguer d’Andorra Telecom

Naudi pregunta pels nous routers de lloguer d’Andorra Telecom


Escrit per: 
Redacció/Foto: LdA

El grup parlamentari liberal ha entrat una pregunta a Sindicatura en relació amb els nous routers de lloguer que Andorra Telecom va anunciar que oferiria als seus clients coincidint amb el canvi dels aparells de fibra òptica que portarà a terme la parapública, segons va anunciar LdA en un comunicat.
“Cal saber quins costos tindran els nous routers per a l’operadora i si davant d’una acció comercial tan important s’ha vetllat per la igualtat d’oportunitats de les empreses andorranes”, va assegurar el conseller general Carles Naudi d’Areny-Plandolit, que, per aquest motiu, ha presentat un seguit de preguntes relacionades amb el fet que Andorra Telecom ofereixi als seus clients residencials la possibilitat d’adquirir un router WiFi d’altes prestacions en règim de lloguer, amb un any gratuït.
Davant d’aquesta iniciativa comercial, Naudi vol saber tots els detalls sobre aquesta decisió. Així, demana quin és el preu de cost dels routers que s’instal·laran, quines empreses el subministren, si s’ha consultat a empreses andorranes, si l’oferta que fa Andorra Telecom pot ser reproduïble des de l’àmbit privat donada la gratuïtat i els preus tan avantatjosos, quin és el marge comercial –si n’hi ha– de l’operadora tenint en compte els costos del router i la seva instal·lació amb tot el que suposa (les hores dels tècnics, desplaçaments...).
Pel parlamentari, que demana també per la privacitat i gestió de les contrasenyes dels aparells i pel manteniment d’aquests, és primordial disposar de tota aquesta informació perquè “el canvi d’ONT i els nous routers que s’oferiran als clients suposen una partida econòmica molt important i és necessari saber si Andorra Telecom ha comptat amb empreses del país per dur-ho a terme”.
La pregunta escrita entrada a Sindicatura inclou també qüestions sobre el canvi d’ONT, com ara el preu de les 35.000 que s’han de canviar o perquè s’ha triat l’empresa Huawei.

LdA
Carles Naudi d'Areny-Plandolit
routers
Andorra Telecom
fibra òptica

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Veient el panorama politic actual i passat, el Sr. Naudi és un dels pocs càrrecs electes del nostre país que em mereix més respecte alhora que em transmet l'actitud més legal, transparent, hàbil, proper a la ciutadania i preparat que gran part de la resta. Sens dubte, Andorra necessita polítics amb aquests perfils.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte