Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general Víctor Naudi.
El conseller general Víctor Naudi.

Naudi presenta 18 esmenes al text de les entitats financeres


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general de Progressistes-SDP, Víctor Naudi, ha presentat aquesta setmana divuit esmenes al projecte de llei de modificació de la Llei sobre els requisits organitzatius i les condicions de funcionament de les entitats operatives del sistema financer, la protecció de l’inversor, l’abús de mercat i els acords de garantia financera, segons va informar ahir la formació progressista. De les divuit esmenes presentades deu són purament formals, per precisar o corregir errors en el projecte, mentre que les altres vuit pretenen adequar millor el text a la directiva europea 2014/65, amb la voluntat d’homogeneïtzar la nomenclatura emprada. 
La formació recorda que Naudi ha estat fent durant tota la legislatura un seguiment continuat de les diferents iniciatives legislatives que el Govern ha promogut per posar en conformitat la normativa andorrana amb les directives europees, en el marc del desplegament de l’acord monetari.
En aquest sentit, Progressistes-SDP incideix en el fet que malgrat que l’executiu  “constantment” hagi presentat tard les propostes de modificació de la legislació vigent, Naudi “ha estat fent responsablement el seu treball parlamentari analitzant els textos i formulant-hi esmenes”. I que, com és el cas amb aquest text, tot sovint és l’únic que ha presentat esmenes als textos derivats de l’acord monetari.

 

naudi
esmenes
text
entitats financeres

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte