Diari digital d'Andorra Bondia

Naudí respon sobre l’ús de la firma de Dolsa


Escrit per: 
J. R.

ACO+DA per Ordino va respondre ahir a l’acusació del candidat de Convergents d’Or­dino (CDO), Enric Dolsa, en el sentit que l’actual majoria havia utilitzat la seva signatura digital de quan era cònsol major.

 La candidata a cònsol menor, Consol Naudí, va explicar que el Comú va detectar el maig del 2009 que el carnet acreditatiu del lloc de treball d’un funcionari de la corporació tenia “l’estampa de la signatura digital” de Dolsa, que havia deixat de ser cònsol major el 31 de desembre del 2007. Aquest carnet s’hauria d’haver destruït amb l’entrada de la nova majoria comunal. Naudí va indicar que Dolsa es podia referir a aquest fet quan va denunciar en el debat públic a la televisió que s’havia fet servir la seva signatura digital.
El Comú continua treballant ara “prenent les mesures per trobar el problema i solucionar-lo”, segons Naudí. La número 2 d’ACO+DA va aclarir també que la pòlissa de crèdit de 4 milions d’euros que es va contractar amb l’Associació de Bancs (ABA) no ha tingut cap cost per al Comú i que ara s’ha renegociat per 3,2 milions. Pel que fa a l’impost sobre els rendiments arrendataris, Naudí va reconèixer que es cobra segons les declaracions verbals sobre el preu de lloguer, però això no impedeix que es puguin imposar sancions si es detecta algun frau. Finalment, la candidata a cònsol menor va ressaltar, per respondre les crítiques d’altres candidatures, l’origen divers dels components de la llista d’ACO+DA, en què hi ha persones de diferents parròquies i algunes nascudes a l’estranger.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte