Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup liberal, Jordi Gallardo.
El president del grup liberal, Jordi Gallardo.

‘No’ a la proposta de LdA perquè les prestacions no s’embarguin


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La comissió legislativa d’Afers Social ha tancat ja el debat de les esmenes presentades al projecte de llei de modificació de la Llei de serveis socials i sociosanitaris, i ho ha fet rebutjant la proposta de Liberals d’Andorra per tal que s’establís que les prestacions econòmiques previstes a la llei fossin declarades inembargables.
El grup parlamentari liberal va plantejar aquesta esmena per afegir un nou article al projecte de llei, que només preveu la modificació de l’article 32 de la llei per tal d’especificar que el càlcul del valor dels actius financers i dels béns mobles a l’hora de fixar el bàrem de valoració patrimonial ha de ser cumulatiu, per tal de modificar l’article 23 de la llei per tal que les prestacions no puguin ser objecte de cap embargament.
Des de la formació  es recordava que les prestacions econòmiques previstes en la Llei de serveis socials i sociosanitaris van adreçades a cobrir situacions de necessitat bàsica de subsistència de persones i famílies, motiu pel qual es considera que no haurien de ser objecte d’embargaments per part de les autoritats judicials o del saig.
La majoria parlamentària va rebutjar aquesta esmena del grup liberal, mentre que la consellera general independent, Sílvia Bonet, va retirar la seva esmena que pretenia modificar a l’alça les valoracions dels actius mobles i dels actius financers i considerar-los per separat.

 

LdA
'no'
proposta
prestacions
s'embarguin

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Quina pena. El mòn al revès. Els de la dreta intentant protegir a la gent feble... i els "demòcrates" dels millors, garrotada. La obra no té sentiments ni humanitat, sols interessos i càstics. Així ens va al país.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte