Diari digital d'Andorra Bondia

Nomen alerta dels perills de la 'majoria absoluta de Toni Martí' que apunten 'totes les estadístiques'


Escrit per: 
Agències / Foto: J. A. G.

El candidat a cap de Govern d'ApC, Eusebi Nomen, ha advertit aquest divendres que 'totes les estadístiques ens diuen que hi haurà una majoria absoluta de Toni Martí' i ha assegurat que la seva formació creu que 'no és cap bona notícia'.

Amb tot, però, ha afegit que 'és una bona notícia perquè no és una majoria absoluta de Jaume Bartumeu, però tampoc és una bona cosa'.

Eusebi Nomen ha indicat que 'les majories absolutes sempre són el 'caldo de cultiu' de les diferents elits i dels diferents privilegis'. Ha reiterat que 'està molt clar' que els resultats del 3 d'abril conclouran amb una majoria absoluta de DA perquè 'totes les estadístiques ho diuen' i, davant d'aquest context, ha convidat als electors 'a suavitzar' la situació i fer possible 'que hi hagi algú al Consell General que pugui fer una mica de control'.

El candidat d'ApC ha assenyalat que la seva formació és la representant d'un centredreta que a Andorra no representa DA, plataforma que Nomen considera 'una llista de centreesquerra nacional'. Nomen també ha fet al·lusions al discurs de Jaume Bartumeu centrat en el bloqueig i els advertiments sobre els perills de la dreta. 'Això no s'ho creu ningú, ho va dient, però el ciutadà andorrà té una característica, que és que és llest i aquests discursos victimistes de Jaume Bartumeu no van enlloc', ha indicat Nomen.

Representant del 'lobby de la xocolata'
D'altra banda, pel que fa a les declaracions del candidat a cap de Govern del PS a un mitjà de comunicació del país d'aquest divendres, on afirma que ApC ha estat l'instrument d'un lobby econòmic, Nomen només ha dit que 'és veritat que jo represento els interessos del lobby dels fabricants de xocolata perquè en sóc un gran consumidor, a part d'aquest, no sé a quin altre lobby represento'.

Nomen ha fet aquestes declaracions a la sortida d'una reunió amb treballadors d'Andorra Telecom, que ha tingut lloc a Andorra la Vella.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte