Diari digital d'Andorra Bondia

Nomen diu a Escaldes que cal reactivar l'economia per desplegar polítiques socials


Escrit per: 
Agències / Foto: J. A. G.

El líder d'Andorra pel Canvi (ApC), Eusebi Nomen, ha dit aquest dissabte a la tarda que per desplegar polítiques socials caldrà abans reactivar l'economia i que les mesures per fer-ho es poden implementar abans que acabi aquest any.

Nomen ha fet aquestes manifestacions després de la reunió de poble d'Escaldes-Engordany que ha celebrat a Illa Carlemany, on ha reunit a una trentena de persones, aproximadament. A la trobada, que tenia per objectiu congregar joves, Nomen ha esbossat els punts principals de la seva proposta electoral, centrada en la reactivació econòmica.
Precisament per això Nomen ha reiterat que less polítiques socials necessiten primerament la 'reactivació de l'economia' per tal d'aconseguir els recursos que permetin després cobrir 'les necessitats' generades. Ara bé, el líder d'ApC ha dit que ell no sap 'fer entrepans de llonganissa sense llonganissa', de manera que creu que d'altres formacions fan propostes buides o, de moment, irrealitzables, ja que 'de voluntat tothom en té'. Així mateix, Nomen ha incidit en la voluntat d'aportar propostes que puguin contribuir a solucionar els conflictes que els joves troben en qüestions com són ara 'l'accés a l'esport, a la feina després dels estudis o el transport públic'. Ha comentat que l'atracció d'emprenedors que puguin crear activitat econòmica tal i com ha proposat beneficiarà els joves donant-los accés a projectes des d'Andorra a activitats professionals de 'valor afegit'.
El candidat d'ApC ha dit, a més, que les solucions que ha presentat per a reactivar l'economia seran 'd'aplicació immediata' i que els efectes 'es començaran a notar de forma progressiva'. Nomen ha afegit que Andorra és sobirana, que 'pot fer el que vulgui dins d'un ordenament inernacional' i que la seva formació opta, en aquest sentit, per tenir una actitud 'emprenedora' davant dels que, segons ha comentat, pretenen que la solució vingui 'de fora' i que estan 'confosos'.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte