Diari digital d'Andorra Bondia

Nomen inicia la campanya amb la promesa de 'seguir donant la cara' per la 'majoria silenciosa'


Escrit per: 
Agències / Foto: J. A. G.

El candidat d'Andorra pel Canvi (ApC) a cap de Govern, Eusebi Nomen, ha iniciat aquest diumenge al matí la penjada de cartells a Ordino amb la promesa de 'seguir donant la cara per la majoria silenciosa' que, segons ha dit, 'massa sovint no ha tingut una veu que la representi al Consell General'.

Així doncs, Nomen ha afegit que la seva formació farà una campanya 'constructiva', presentant diàriament una proposta. 'ApC se centrarà en donar solucions i en garantir a la ciutadania que hi ha una tercera via que vigila per la bona salut de l'activitat del Govern, per evitar les corrupteles, els amiguismes i que dóna la cara pels ciutadans', ha manifestat.
Eusebi Nomen ha reiterat que ApC se centrarà en l'aportació de solucions i, de fet aquest diumenge la formació ja ha publicat un calendari a la premsa amb els temes que es tractaran durant la campanya. 'Cada dia presentarem una solució concreta sobretot centrada en la reactivació econòmica', ha indicat Nomen.
Així doncs, aquest dilluns ApC exposarà la primera de les 'solucions' a la qüestió de l'encaix d'Andorra a la Unió Europea (UE) 'des del reconeixement a la sobirania nacional' perquè, segons ha afegit, 'nosaltres entenem que en aquests moments la negociació que s'està fent lliura sobirania legislativa en matèria financera i bancària a canvi de res, cosa que no és la manera constructiva de fer-la'.
Nomen ha comentat per primera vegada l'enquesta del Centre de Recerca Sociològica (CRES) segons la qual ApC no obtindria representació al Consell General. El candidat d'ApC ha manifestat que els resultats de l'enquesta 'no ho noto al carrer, ni en el que em diu la gent i, per tant, amb una enquesta on el 60% de la gent no contesta, no faré cap comentari'.
A més a més, ha afegit que 'el votant d'ApC no li agrada parlar gaire perquè se sent confortable en què siguem nosaltres els que donem la cara'. En conseqüència, ha indicat que 'el que hem de fer és treballar en la campanya, explicar bé les solucions i l'enquesta que més m'interessa és la del dia 3' d'abril.
El candidat d'ApC ha dit que la formació farà una campanya pròxima amb el ciutadà, amb reunions de poble a les tardes, així com també en contacte directe a les xarxes socials.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte