Diari digital d'Andorra Bondia

Nomen lamenta l’actitud del grup del PS amb el pacte


Escrit per: 
Agències

El líder d’Andorra pel Canvi (ApC), Eusebi Nomen, ha assegurat que el “grup parlamentari socialdemòcrata ha perdut l’oportunitat de donar estabilitat al Govern de Jaume Bartumeu”.

 Segons Nomen, si els consellers socialdemòcrates divendres “haguessin tingut una actitud més constructiva” haurien “garantit l’estabilitat” de la legislatura. El president del grup d’ApC creu que mentre el cap de Govern mostra “la disposició de voler arribar a uns acords”, els consellers del grup parlamentari que li dóna suport “li impedeixen tirar endavant”.
I és que després de l’intens debat d’orientació política de dijous i divendres passats, el president del grup parlamentari d’ApC, Eusebi Nomen, és de l’opinió que “tenim un cap de Govern que sí que vol pactar”, referint-se a l’oferiment expressat per Bartumeu dijous en el discurs, però que aquest oferiment xoca amb “un grup que en el moment de concretar no deixa arribar a acords”, en referència al posicionament en contra del grup parlamentari socialdemòcrata en el debat de la proposta de resolució presentada per ApC.
Nomen, que va fer aquestes manifestacions en el transcurs d’una entrevista a AD Ràdio, va recordar que aquesta situació de contradicció ja s’havia donat en el debat d’investidura.
Per la seva part, el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Francesc Rodríguez, considera que el pacte és vigent i que les concrecions d’aquest es veuran en les diferents taules de treball que estan previstes amb tots els agents.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte